TREN
 
 
HABERLERİMİZ & MEDYA
Haber Başlıkları
 
AYTUGEB Travel Turkey 2013'de yoğun ilgi gördü

Bu yıl 7'inci kez kapılarını açan ve 5-8 Aralık tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Konferansı dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçi ve profesyoneller tarafından yoğun ilgi gördü. Yabancı ülke destinasyonlarının kendilerini tanıttığı, Anadolu şehirlerinin ürün ve potansiyellerini sunma fırsatı bulduğu fuarda Ayvalık AYTUGEB tanıtımının farkıyla bir kez daha ziyaretçilerden tam puan aldı.

Fuarda AYTUGEB üyesi Ayvalık otellerinin, girişimlerin ve projelerin basılı materyalleri ziyaretçilere dağıtılırken, Ayvalık zeytini ve zeytinyağının tadımını yapan ziyaretçilerin firmalar ile iletişimi sağlandı.

AYTUGEB standını yalnız bırakmayan İzmir Valisi Mustafa TOPRAK, İzmir Travel Turkey fuarına ilginin her geçen yıl arttığını, Ayvalık'ı önümüzdeki yıllarda da fuarda görmek istediklerini belirttiler. Ayvalık Kaymakam Vekili Naif YAVUZ ve Küçükköy Belediye Başkanı Mesut ERGİN Ayvalık standının gördüğü ilgiden memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Yerli ve yabancı turizmcilere yeni iş bağlantıları kurma imkânı sağlayan bu platformun yorumları, uluslararası tur şirketlerinin Ayvalık otellerine gösterdiği ilginin sonuçlarının önümüzdeki turizm sezonunda görüleceği yönündedir.