TREN
 
 
HABERLERİMİZ & MEDYA
Haber Başlıkları
 
Milliyet: AYTUGEB GENEL KURULU YAPILDI

Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı Olağan Birlik Meclisi 8 Gündem maddesi ile toplandı.
Ayvalık Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda AYTUGEB Genel Kurulunda birlik üyeleri gündem maddelerini görüşmek ve karara bağladı.
Toplantıya Ayvalık Belediye ve Ayvalık Turizm Geliştirme ve Hizmet Birliği Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, birlik üyesi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, turizmciler katıldı.
Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı Olağan Birlik Meclisinde Divan Başkanı ve 2 Katip Üye seçimi yapıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yeni Birlik Encümeninin seçimi yapıldı. Kapalı usul yapılan seçimlerde Rahmi Gençer, İbrahim Kantarcı, Ümit Özgültekin, Ayhan Gökdeniz, Alp Sezek ve Kadir Temizel yeniden birlik encümenine getirilirken Levent Billurcu’nun yerine ise Edremit Belediyesi Meclis Üyesi, Ahmet Elman seçildi.
Birliğim Plan ve Bütçe komisyonuna ise Öztürk Turhan, Serap Tuncay ve Ferzan Kandemir getirildi.
Birliğin altı aylık Faaliyet Raporu hakkında bilgilendirme yapıldı.
AYTUGEB’in Katıldığı Düseldorf Boat Show Fuarı, ITB (Berlin Turizm Fuarı) ve Miami Kurvaziyer Turizm Fuarı hakkında birlik üyeler bilgilendirdi.
Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile Ayvalık Belediye ve AYTUGEB Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık’ta turizmin canlandırılarak uzun bir sürece yayılması için neler yapılması gerektiğini anlattılar.

http://www.milliyet.com.tr/aytugeb-genel-kurulu-yapildi-balikesir-yerelhaber-764929/