TREN
 
 
HABERLERİMİZ & MEDYA
Haber Başlıkları
 
Ayvalık Ankara'daki Balıkesir Tanıtım Günlerinde

AYVALIK BELEDİYESİ ANKARA'DAKİ BALIKESİR TANITIM GÜNLERİ'NDE

Balıkesir Valiliği tarafından Aytugeb destekli 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen, Ayvalık Belediyesi'nin de katıldığı Balıkesir Tanıtım Günleri'nin bu gün açılışı yapıldı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 4 gün sürecek Aytugeb destekli Balıkesir Tanıtım Günleri'nin görkemli açılış törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Balıkesir Millet Vekilleri Nedret Akova, Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş; AKP Balıkesir Millet Vekilleri Ali Özaydınlı, Edip Uğur, Cemal Öztaylan, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir ilçe belediye başkanları ve kaymakamları katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yaptığı konuşmasında Ayvalık zeytin yağının kalitesine ve dünyaca ünlü oluşuna vurgu yaparken, Balıkesir Valisi Turhan da Marmara ve Ege Denizi'ne komşu olan tek ilin Balıkesir olduğunu söyleyerek turizme vurgu yaptı. Ankaralılara seslenerek "İş dünyasının stresini Ayvalık'ta, Edremit'te, Ören'de atıyorsunuz." Dedi.

AYVALIK BELEDİYESİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Ayvalık belediyesi tarafından özenle hazırlanan stantta Girit Leblebisi, Sakızlı Kurabiye, Zeytin ve Zeytinyağı ikramları yapılıyor. Zeytinyağını tadan Ankaralılar ise lezzeti karşısında beğenilerini dile getirmeden edemiyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen de standın ilk gününde ziyarete gelen tüm misafirlerle tek tek ilgilendi. CHP Balıkesir Millet Vekili Nedret Akova, Balıkesir Eski Valisi Atıl Üzelgün ve eşi, Ayvalık Eski Kaymakamı Nihat Nalbant da standı ziyaret eden isimler arasında oldu. Başkan Türközen her biri ile uzun uzun sohbet etti.

ANKARA BALIKESİRLİLER DERNEĞİ STANDI'NA TÜRKÖZEN'DEN ZİYARET

Ayvalık belediye Başkanı hasan Bülent Türközen Ankara Balıkesirliler Derneği'nin standını ziyaret ederek Ayvalıkgücü Spor Kulübü'nün atkısını hediye etti. Sonrasında da Ayvalık hakkında dernek üyeleri ile sohbet etti. Ankara Balıkesirliler Derneği, Ayvalıkgücü ile Keçiörengücü maçında Ayvalık'ı yalnız bırakmadıklarını ve Ayvalıkgücü'nün son dakikalarda yediği golle kaybettikleri 3 puan için çok üzüldüklerini dile getirdiler.